Уряд продовжив адаптивний карантин до 31 грудня та змінив вимоги щодо дозволеної кількості учасників масових заходів

На сайті Кабінету Міністрів України опублікували постанову від 13.10.2020 р. № 956  про внесення змін до критеріїв карантину та його продовження до 31 грудня 2020 року.

На території міста Івано-Франківська виявлено сказ лисиці

7 жовтня 2020 року до Івано-Франківської міської державної лікарні ветеринарної медицини поступило повідомлення про те, що у ніч з 6 на 7 жовтня в особисте господарство, яке розташоване по вулиці Чорновола, забігла лисиця. Собака, яка утримується в господарстві, нанесла покус лисиці.

Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України розробило проект наказу «Про затвердження Гігієнічних вимог до харчоблоку, розташованого в закладі загальної середньої освіти»

Даним документом (https://cutt.ly/Kf8lDFe)  буде встановлено гігієнічні вимоги до харчоблоків в школах, зокрема визначено належну гігієнічну практику, дотримання якої необхідне для забезпечення безпечності харчових продуктів під час їх виробництва та/або обігу в закладах загальної середньої освіти.

Оновлено рекомендації для роботи дитячих садочків під час карантину

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області інформує про оприлюднення постанови головного державного санітарного лікаря України № 55 від 22.09.2020 р. з новими рекомендаціями щодо роботи дитячих садків в умовах адаптивного карантину.