Заява селищної ради щодо провокаційних новин, яку поширила неофіційна сторінка фейсбук «Ланчинська об’єднана громада», адміністратори якої  не є  жителями нашої громади.

На інформацію, яка  була висвітлена на цій сторінці, що стосується рішення виконкому, прийнятого ще в 2020 році, ніхто і ніколи до цих пір не звертав уваги. Нами фактично переприйнято дане рішення, в якому ціна за підйом на вежу не збільшилась (5 гривень), плата змінилась тільки за оренду альтанки(100грн за день).

Висвітлений розрахунок прямих матеріальних витрат за 2020 рік на даний час не використовується і в подальшому використовуватися не буде. Додаток до рішення береться тільки за основу.

Адміністратори даної сторінки намагаються пересварити та ввести жителів громади в оману та негативно налаштувати їх до влади. Чому вони так діють приходиться лише здогадуватися, але хай це буде на їхній совісті.

Закликаємо жителів Ланчинської громади не вестися на провокативні заяви та дописи із таких сумнівних сторінок та профілів. А якщо виникають якісь питання, то влада громади відкрита і готова надати будь-якому жителю громади відповіді на всі питання.

Стосовно резонансного питання розцінок біля вежі: оплата проводиться тільки за підйом на вежу та за оренду альтанки , а робітник з благоустрою дбає про безпеку, порядок та чистоту на даній території.

Відпочинкова зона в урочищі Жбир є туристичною принадою, і всі зібрані кошти спрямовуються виключно на її розвиток.

КП «ЛанчинБуд» на даний час користується рішенням виконкому від 12 травня 2021 року №70.

Фото без опису

БУДЕМО ЄДИНІ – БУДЕМО СИЛЬНІ!

 

З повагою

Селищний голова                                                                                                                                                      Надія ДАНИЛЮК