Коронавірус не відступає. Держпродспоживслужба Івано-Франківщини  нагадує основні протиепідемічні вимоги

 

Щоденна офіційна інформація МОЗу щодо епідемічної ситуації в країні свідчить, що на фоні зниження загальних показників захворюваності на COVID-19, в Івано-Франківській області спостерігається різке збільшення кількості випадків захворюваності та нові антирекорди щодо кількості хворих.

Зважаючи на такі обставини, 12 лютого в області проведено позачергове засідання Регіональної? комісії? з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичаи?них ситуацій.

За підсумками засідання Головному управлінню Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області спільно з  управлінням Національної поліції в області та Західним міжрегіональним управлінням Укртрансбезпеки було доручено забезпечити здійснення посиленого контролю за виконанням запроваджених обмежувальних протиепідемічних заходів.

 

Тож Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області нагадує громадянам та суб’єктам господарювання: сьогодні в Україні діють норми постанови КМУ від 09.12.2020 р. № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».

Карантин триватиме щонайменше до 28 лютого 2021 року.

 

Вкотре закликаємо громадян та суб’єктів господарювання до прояву свідомості та самодисципліни!

Дотримуйтесь встановлених протиепідемічних правил та норм: носіть маски у громадських місцях, мийте з милом та дезінфікуйте руки, дотримуйтесь соціальної дистанції та уникайте масових скупчень людей.

Не ризикуйте ані своїм  здоров’ям, ані здоров’ям ваших близьких.