В період Різдвяних свят з 5 по 10 січня 2020 року в сім’ях Ланчинської громади відпочивали 5 дітей з Міловського району Луганської області.

Діти проживали у родинах де мали змогу не тільки поспілкуватися з однолітками але й вивчати традиції щодо святкування  Різдвяних свят, вивчити цікаві колядки та щедрівки.  Сім’ї  в яких проживали гості зі сходу,  ознайомили всіх їх з народними традиціями святкування Святвечора (Багатої куті). В нас до цього свята готуються надзвичайно відповідально, адже це Різдво, важлива подія для всього людства. Також юні гості відвідали Господні Храми та ознайомилися з духовною величчю селища Ланчин.

Завершився візит чаюванням гостей з селищним головою Володимиром Поповичем де діти могли поділитись враженнями про своє перебування на Прикарпатті. Діти поїхали з набутими новими знаннями та з незабутніми враженнями, позитивними емоціями.

Щира подяка сімям, які приймали гостей, а саме родинам Голіней М. П. (вул. Незалежності 188), Кіндрат С. В. (вул. Незалежності 203), Яремин Г. І (вул. Шухевича 55А), Глюздин М. (вул. Б. Хмельницького 10), Сапа Н. М (вул. Небесної Сотні 17). Нехай новонароджений Ісус на ваше добро поверне сторицею та дарує вам здоров’я міцного, щастя безмежного на многая літ!

Фото без опису