РОЗПОЧИНАЄТЬСЯ  ГРОМАДСЬКЕ  ОБГОВОРЕННЯ  ПРОЕКТІВ МІСТОБУДІВНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ (ДЕТАЛЬНИХ ПЛАНІВ) :

 

          1.Детальний план території по вулиці Чорновола в селищі Ланчин  Надвірнянського району Івано-Франківської області для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  (Пилипчуку Віталію Леонтійовичу жителю м.Яремче вулиця Шептицького,26).

 

           2.Детальний план території по вулиці Чорновола в селищі Ланчин Надвірнянського району Івано-Франківської області для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  (Півторак Оксани Михайлівни жительки селища  Ланчин вулиця Франка,14а).

 

          

Замовник : Ланчинська селищна рада ОТГ (на підставі звернення заявника).

 

Терміни ознайомлення  з проектом – до 16.01.2020 року включно.

 

Ознайомитися з вищезазначеною містобудівною документацією можна в приміщенні Ланчинської селищної ради, за адресою: селище Ланчин вулиця Шкільна,3

 

Пропозиції подаються у вищевказаний термін до Ланчинської селищної ради ОТГ у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місцем проживання, особистим підписом і  повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

 

 

Громадські слухання проекту  вищевказаної містобудівної документації буде проводитися 17.01.2020 року в приміщенні Ланчинської селищної ради ОТГ, за адресою: селище Ланчин,  вулиця Шкільна,3