Фото без опису      

1.Детальний план території земельної ділянки для розміщення  та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств  переробної, машинобудівної та іншої промисловості (реконструкція  виробничо-складських приміщень хлібопекарні  під нежитлові (торгові) приміщення) на вулиці Незалежності,87 в селищі Ланчин (Семанюк Галина Іванівна жителька селища Делятин вулиця І.Франка,2б).   

           2.Детальний план території для будівництва та обслуговування будівель торгівлі по вулиці Незалежності,100 в селищі Ланчин Надвірнянського району Івано-Франківської області (Гресько Тетяна Юріївна жителька селища Ланчин вулиця Довбуша,4).

          3.Детальний план території по вулиці О.Кобилянської  в селищі Ланчин Надвірнянського району Івано-Франківської області для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  (Голіней Ірина Іванівна жительки селище Ланчин вулиця Молодіжна,56).

     4.Детальний план території по вулиці Українська  в селі Добротів Надвірнянського району Івано-Франківської області для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  (Янко Василь Михайлович житель села Добротів вулиця Українська (Незалежності)).

          5.Детальний план території по вулиці Млинарська  в селищі Ланчин Надвірнянського району Івано-Франківської області для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  (Голіней Марія Миколаївна  жительки селище Ланчин вулиця Млинарська,74).

 

 

Ознайомитися з вищезазначеною містобудівною документацією можна в приміщенні Ланчинської селищної ради, за адресою: селище Ланчин вулиця Шкільна,3 та на веб-сайті Ланчинської селищної ради ОТГ  - lanchynska-gromada.gov.ua

 

Замовник : Ланчинська селищна рада ОТГ (на підставі звернення заявника).

 

Терміни ознайомлення  з проектами – до 30.11.2019 року включно.

 

          Пропозиції подаються у вищевказаний термін до Ланчинської селищної ради ОТГ у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місцем проживання, особистим підписом і  повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

 

           Громадські слухання проекту  вищевказаної містобудівної документації  буде проводитися  30.11.2019 року в приміщенні Ланчинської селищної ради ОТГ, за адресою: селище Ланчин,  вулиця Шкільна,3