Конкурс стрілецької пісні

У Добротівській гімназії склалася хороша традиція: щорічно проводити конкурс патріотичної пісні, присвячений Дню захисника України, козацтва та УПА. І цей навчальний рік не став винятком.  12 жовтня за сприяння вчителів фізкультури, музики, педагог-організатора та класних керівників в Добротівській гімназії відбувся конкурс Стрілецької пісні, головною метою якого було довести, що пісня об’єднує український народ і надає неабиякої сили. У конкурсі приймали участь учні 5-9 класів. Всі класи відповідально поставилися до підготовки свята. Журі конкурсу визначило переможців: 1 місце зайняли учні 6 класу, 2 місце – 5 Б. 3 місце – 5 А класу. На завершення конкурсу всі учасники дійства виконали Гімн України. Як наголосив керівник гімназії, саме такі конкурси піднімають національний дух і виховують патріотизм у школярів. 

Найголовніше - бути людиною

У Ланчинській гімназії до 100-річчя від дня народження Василя Сухомлинського був проведений круглий стіл з учнями 7-А класу на тему "Найголовніше - бути людиною".  Виховний захід був проведений вчителем української мови та літератури, а заодно і класним керівником Голіней Г.Я., книжкову виставку оформила бібліотекар гімназії Дяченко М.С., відео презентацію підготувала педагог-організатор Іванюк К.В. Учні гімназії обговорили творчість видатного педагога, дізналися більше з його біографії. Засвоїли, що найголовніше у житті -це просто за любих обставин бути людиною.

Кольорові фарби осені

На цьому тижні у Ланчинській гімназії була проведена виставка осінніх композицій. Учні гімназії взяли активну участь у роботі, захистили свої композиції та виявили творчість щодо оформлення виставок щедрих дарів осені.

Я обираю професію

У Ланчинській гімназії з учнями 8-го класу був проведений тренінг з профорієнтації "Я обираю професію".  Кисляк Ірина, фахівець з профорієнтації Надвірнянського центру зайнятості, провела тренінг в ігровій формі роботи. Цікаві завдання діти виконували в групах і індивідуально.  Такі занняття дуже важливі для старшокласників у виборі майбутньої професії.

Рух - це життя

Вчителі Ланчинської гімназії до дня фізичної культури і спорту зійшли до озера Несамовитого. Під гаслом "Рух -це життя!" пройшов одноденний туристичний похід у горах Карпатах.

Квест "Молодь обирає здоров'я"

  Учнівським комітетом Ланчинської гімназії, під керівництвом педагога-організатора Іванюк К.В., та за допомогою класних керівників 5-6 класів Гресько Л.В., Чорнищук М.В., Трухан Г.В., Маковійчук В.Ю., вчителів фізкультури Іваночка М.В.,Андрюк О.В., медичної сестри Гринів М.В., бібліотекара Дяченко М.С. в гімназії був проведений квест до дня фізичної культури і спорту "Молодь обирає здоров'я". Тільки здорова дитина може по справжньому відчувати радість життя, навчатись та працювати високопродуктивно, з насолодою, отримувати задоволення від спілкування з оточуючими та від кожного прожитого дня. Мета гри-квесту «Молодь обирає здоров'я» – сприяти отриманню підлітками знань про поняття «здоров'я», «здоровий спосіб життя», визначення та усвідомлення факторів, що впливають на здоров'я, створення умов для формування в учнів позитивного ставлення до життя та власного здоров'я. В грі учні не тільки здобули нові знання, але й отримали комунікативні навички (ефективного спілкування в різних формах та умовах), вміння продуктивно працювати в команді, знаходити компроміси для досягнення загальної цілі.