Учнівським комітетом Ланчинської гімназії, під керівництвом педагога-організатора Іванюк К.В., та за допомогою класних керівників 5-6 класів Гресько Л.В., Чорнищук М.В., Трухан Г.В., Маковійчук В.Ю., вчителів фізкультури Іваночка М.В.,Андрюк О.В., медичної сестри Гринів М.В., бібліотекара Дяченко М.С. в гімназії був проведений квест до дня фізичної культури і спорту "Молодь обирає здоров'я".
Тільки здорова дитина може по справжньому відчувати радість життя, навчатись та працювати високопродуктивно, з насолодою, отримувати задоволення від спілкування з оточуючими та від кожного прожитого дня.
Мета гри-квесту «Молодь обирає здоров'я» – сприяти отриманню підлітками знань про поняття «здоров'я», «здоровий спосіб життя», визначення та усвідомлення факторів, що впливають на здоров'я, створення умов для формування в учнів позитивного ставлення до життя та власного здоров'я.
В грі учні не тільки здобули нові знання, але й отримали комунікативні навички (ефективного спілкування в різних формах та умовах), вміння продуктивно працювати в команді, знаходити компроміси для досягнення загальної цілі.