Представники Ланчинської селищної ради ОТГ разом з працівниками дорослої бібліотеки привітали єдиного ветерана селеща Ланчин Іваночка Михайла Дмитровича!

Представники Ланчинської селищної ради ОТГ разом з працівниками дорослої бібліотеки з нагоди  Дня пам'яті та примирення і 73-річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Привітали єдиного ветерана селеща Ланчин Іваночка Михайла Дмитровича.

Стратегічна сесія у форматі відкритого діалогу « Open Spase»

У понеділок 07 травня о 14.00 в Ланчинській селищній раді ОТГ відбулася стратегічна сесія у форматі відкритого діалогу « Open Spase» за участю робочої групи з підготовки Стратегічного плану розвитку громади  до 2025 року та представників Громадського центру "Ділові ініціативи" в рамках Програми ULEAD з Європою / ULEAD with Europe.

07.05.18р о 13:00 відбулася зустріч року ювенальної превенції на тему Профілактика правопорушень серед неповнолітніх.

07.05.18р о 13:00 відбулася зустріч року ювенальної превенції Надвірнянським РВПГУНП в Івано-Франківській області старший інспектор Романа Гаврилаша та інспектора Дем’янчука з учнями 5-11 класів Ланчинського ліцею ім. Юрія Шкрумеляка. Тема " Профілактика правопорушень серед неповнолітніх"  Адмін відповідальність за розпиття спиртних напоїв неповнолітніх.