Підготовка робіт по укріпленню моста

Підготовка робіт по укріпленню моста

Відповідно до домовленостей голови Ланчинської ОТГ  В. Поповича, на нараді у голови обласної державної адміністрації, яка відбулася 11.07. 2018р. , з метою вирішення нагальної проблеми. 14.07.2018р. перевезено ескаватор для облаштування та підготовки робіт по укріпленню несучих конструкцій моста на дорозі Делятин - Раківчик ( Янів міст). З понеділка 16.07.2018р. розпочнуться роботи бригадою компамнії ПБС. Буде часково перекрито міст та забеспечено односторонній рух. Вибачте за тимчасові незручності.

Безпека життєдіяльності

Безпека життєдіяльності

      ВІДПОВІДНО ДО  УГОДИ  МІЖ   ЛАНЧИНСЬКОЮ  СЕЛИЩНОЮ РАДОЮ ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ТА НАДВІРНЯНСЬКИМ РВ ДСНС У ІВАНО-ФРАНКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ МІСЦЕВІЙ ПОЖЕЖНІЙ  КОМАНДІ  (МПК) ЛАНЧИНСЬКОЇ  СЕЛИЩНОЇ РАДИ ОТГ ПЕРЕДАНО СПЕЦІАЛЬНИЙ ПОЖЕЖНИЙ АВТОМОБІЛЬ ЗІЛ 130, ЩО ДАЄ МОЖЛИВІСТЬ  ОПЕРАТИВНО РЕАГУВАТИ НА ПОВІДОМЛЕННЯ СТОСОВНО ПОЖЕЖІ.

Проводимо благоустрій селища

Проводимо благоустрій селища

Відповідно до плану роботи та заходів з благоустрою і доручення голови Ланчинської селищної ради ОТГ  05.07.2018 року розпочато роботи по грейдеруванню та підсипці гравійним покриттям проїзної частини вулиць селища Ланчин, а саме: Михайла Левицького, Грушевського, Лесі Українки, Шкрумеляка, Польової, Садової, провулок Садової, Івана Франка, Гетьмана Мазепи.