На Івано-Франківщині лабораторне обладнання Держпродспоживслужби використовується для діагностики коронавірусу

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 р. № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19», відповідно до спільного наказу Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області та ДУ «Івано-Франківський обласний лабораторний центр МОЗ України», до роботи з недопущення поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, до складу робочих груп залучено спеціалістів управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства.

Якість питної води на контролі Держпродспоживслужби Прикарпаття

На виконання Рішення Ради національної безпеки і оборони України від 13.03.2020 р. «Про невідкладні заходи щодо забезпечення національної безпеки в умовах спалаху  гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавiрусом SARS-CoV-2» введеного в дію Указом Президента України від  13.03.2020 р. № 87/2020 р., статті 39 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення» та доручення Держпродспоживслужби від 16.03.2020 р. № 601-10.1/15, з метою запобігання негативному розвитку епідситуації та забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення, Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області  в межах повноважень посилило державний санітарно-епідеміологічний  нагляд за дотриманням вимог санітарного законодавства на об’єктах систем водопостачання та водовідведення населених пунктів.

Держпродспоспоживслужба Івано-Франківщини надає методичну допомогу органам влади

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області  з метою запобігання поширенню захворювання на COVID-19 та надання методичної та практичної допомоги розробила ряд методичних рекомендацій.

Штормове (метео) попередження

27–29 березня у високогір’ї Iвано-Франкiвської області зберігається помірна сніголавинна небезпека (2 рівень). У зв’язку з очікуваними опадами 30 березня у високогір’ї Iвано-Франкiвської області очікується значна сніголавинна небезпека (3 рівень). 28 березня у високогір’ї Закарпатської області очікується значна снiголавинна небезпека (3 рiвень).