Дорогі мешканці та гості громади!

Щороку у третій четвер травня ми oдягаємо особливий одяг, символ нашої національної ідентичності – дорогу серцю вишиванку. У цей день усе навколо нас змінюється, стає таким ж барвистим і опроміненим давніми традиціями. У цей день іншими стаємо й ми…

Одягаючи вишиванку кожен з нас з гордістю почуває себе українцем з багатовіковою культурою та традиціями. У День вишиванки ми демонструємо не тільки свою єдність, незламність та глибоку любов до Батьківщини, а й прагнемо захистити багатовічне духовно-культурне надбання наших предків.

Вишиванка – це не просто сорочка чи сукня - це надійна броня кожного українця, його душа, вишита нитками. Це національна святиня, оберіг, що несе в собі духовне багатство, високу мудрість і традиційний зв’язок багатьох поколінь.

У день національного свята бажаю кожному з вас миру,  і міцного козацького здоров'я! Нехай вишиванка захищає і додає нам сил у  боротьбі із підступним ворогом.

Бажаю усім нам зміцнення українського Духу заради перемоги і процвітання України. Нехай це свято зітре кордони й об'єднає українців по всьому світу заради спільної мрії.

Вишиванка – одяг вільних людей, не забуваймо про це!

Дякуємо Збройним Силам України за можливість одягати вишиванку, носім її з гордістю і  нехай весь світ бачить, яка прекрасна та незламна наша Україна і її символи!

 

З повагою селищний голова

Надія ДАНИЛЮК

Фото без опису