Дорога Ланчинська громадо!

 

Сердечно вітаю Вас зі світлим святом Воскресіння Христового!

Великдень – це свято надії, яке дарує людям радість, наповнює серця добром та милосердям. Чудо Христового Воскресіння об'єднує всіх нас вірою у перемогу світла над темрявою.  Бажаю берегти і плекати це життєдайне світло у наших серцях, аби воно завжди іскрилося добром і, найголовніше, любов’ю.

Нехай благодатна звісточка про Воскресіння Сина Божого завітає в кожну душу та оселю, і принесе Вашим родинам християнську радість торжества життя і повноти буття, подарує серцям Віру, Надію і Любов!

Сердечно бажаю всім міцного здоров’я, невичерпної енергії та наснаги у всіх справах! Нехай у Ваших родинах квітує тепло та затишок, добробут і злагода, радість і благополуччя! 

Від усієї душі хочеться сказати велике спасибі за  спокій у домівках всім військовослужбовцям, які незалежно від свят, вибивають з країни російського окупанта. Побажати  доброго здоров'я, міцного духу, стійкості у боротьбі за незалежність. Знайте, що ми чекаємо кожного і кожну вдома!

Нехай на наш спільний дім зійде благодать миру і благополуччя, а в родинах панує радість, взаєморозуміння, турбота один про одного, здоров’я і щастя.

У торжестві Великоднього вітання «Христос Воскрес!» бажаю, щоб Ваше життя було чистим,  як Святий  Благодатний  вогонь, щедрим, як запашна Великодня паска, яскравим, як колоритна українська писанка!

 

Христос Воскрес!  Воістину Воскрес!

 

З повагою селищний голова Надія ДАНИЛЮК,

депутати та працівники апарату Ланчинської селищної ради.

Фото без опису