Фото без опису

З 12 по 15 лютого до Дня закоханих в Ланчинській міській бібліотеці для дорослих експонувалася книжково-ілюстративна виставка-експозиція «Літературна магія кохання».

День Святого Валентина відзначається в усьому світі 14 лютого. У цей день виявляють підвищену увагу до коханих – дарують валентинки, солодощі, роблять жести, які розкривають палкі почуття закоханого серця.

День святого Валентина – свято, до якого можна ставитися по-різному. Адже воно й справді загадкове, зі своєю давньою, вітіюватою історією, своїми традиціями і правилами, яких дотримуються ті, що їх розділяють. У першу чергу – закохані, кому, власне, і присвячений цей день.

До Дня всіх закоханих бібліотека представляє виставку улюблених книг – романів, поем, віршів, бестселерів про найсокровенніше, про кохання. Кохання, що може приносити радість і біль, спонукає творити та нищити, мріяти й зневірюватися.

Любовна література завжди буде користуватися величезною популярністю. Адже кожна людина бажає бути коханою. Тому письменники використовують всі свої можливості, щоб через книгу висловити неймовірні почуття, що виникають між чоловіком і жінкою.

Любовні романи здатні не просто занурити людину в світ глибоких почуттів, але і подарувати надію на прекрасне майбутнє. Для любителів попереживати за головних героїнь, порадіти їхнім перемогам і досягненням, провідний методист Марія Попович пропонує звернути увагу на любовний роман, який дає можливість зануритися у світ справжніх пристрастей. Для юних користувачів пропонуємо видання, що підіймають питання про взаємини з батьками, про перше шкільне кохання, а також твори, в яких розкриваються життєві проблеми.

Кожен знайде для себе свою книжку на запропоновану тему.