Фото без опису

    14 лютого закохані у всьому світі відзначають День СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА.
    День закоханих – свято, сповнене приємних сюрпризів, цікавих подарунків, неочікуваних миттєвостей. Недарма його відзначають напередодні весни – пори року, коли почуття, прокидаючись разом із природою, стають ще сильнішими.

    Для кожної людини цей день – особливий. Головне, щоб він                             був пронизаний щирістю почуттів і теплом люблячого                                        серця.

      В Ланчинському ліцеї ім.Ю.Шкрумеляка, за участю                         провідного методиста КЗК Марії Попович,  відбувся  захід, присвячених Дню святого Валентина з учнями 10 класів.                                 Святково прибраний зал валентинками, повітряними кульками                            та цитатами про кохання із творів поетів та письменників,                                                вже  при  вході  задавав  піднесений  настрій.

       Яскрава конкурсна розважальна шоу-програма «Усе на світі від любові», насичена оригінальними жартами та цікавими фактами ведучих, веселими конкурсами, творами українських поетів, привітаннями. Яскравою подією став пісенний виступ Олесі Кінашевської та Тетяни Мацюк, а також Івана Мельника та  Олесі Кінашевської.

   Кожен учасник переконався в тому,  що День ЗАКОХАНИХ – СВЯТО ЧУДЕС, ЯСКРАВИХ ВРАЖЕНЬ І КОХАННЯ!

 

Якби зібрати з неба всі зірки
і всі сонця з усіх небес на світі, –
моя любов горітиме яркіш
за всі сонця, на тисячі століттів.

(Володимир Сосюра)