Фото без опису

 

    14 лютого – це не тільки свято закоханих. Це ще й Міжнародний день дарування книг. Він об’єднує всіх, хто любить читати. Цього дня дарують книги друзям та незнайомцям, віддають їх бібліотекам, школам, дитячим будинкам, лікарням чи просто залишають твори друку у людних місцях.

    Започаткувала цей День засновниця сайту дитячої книги американка Еммі Бродмур. Якось один із її трьох синів здивувався, чому в календарі немає дня, призначеного для дарування книжок один одному. Так завдяки дитячій цікавості зародилася ініціатива. Еммі підтримали родичі, знайомі, колеги, друзі з соціальних мереж. І вже невдовзі добра справа розійшлася по світу. В Україні вона теж прижилася.

    Ланчинській міській бібліотеці для дорослих  подарували свої книги жителі нашого селища, а також власні чотири книжки подарувала Уляна Пилип’юк.

    Щиро дякуємо всім нашим благодійникам за подаровані книги! Така увага до бібліотеки радує, надихає і читачів, і працівників. Адже нові книги це завжди свято для широкого читацького загалу. Ми щиро і безмежно вдячні за подаровані  книги, бо впевнені – вони обов’язково знайдуть свого  читача і стануть важливою частинкою нашого фонду. А ще запрошуємо всіх небайдужих людей, підприємців, депутатів і просто всіх земляків долучитися і надалі  до благодійної акції «Подаруй бібліотеці книгу!». Можливо, саме Ваша книга стане комусь у пригоді: спонукає замислитись, чи дасть пораду, а може просто стане комусь гарним співрозмовником, чи додасть гармонії у життя. Будь-яка книга з вашої особистої бібліотеки, яку Ви вже прочитали, прочитала Ваша дитина, знайде своє місце на полицях бібліотек нашої громади, стане доступною іншим читачам. Ваші подарунки поповнять книжковий фонд бібліотек і будуть достойно оцінені читацьким загалом.

    Приєднуйтесь до кола наших друзів, які подарували книги для читачів бібліотек!

Добрі справи робити приємно!