Фото без опису

Шановні працівники органів місцевого самоврядування, депутати рад, активісти самоврядних органів! Українці!

7 грудня Україна відзначає День місцевого самоврядування.

Сьогодні ми відзначаємо наше свято у найскладніший період в історії незалежної України. На нашу святу українську землю напали росіяни. Багато представників місцевого самоврядування зі зброєю у руках захищають Україну. Приміщення органів місцевої влади перетворилися на великі волонтерські центри.

Працівники не лише виконують свої професійні обов’язки, а й допомагають фронту та вимушеним переселенцям, виділяють зі своїх зарплат кошти на купівлю автомобілів, озброєння, засобів захисту, харчів, та засобів особистої гігієни для наших бійців на передовій.

Дякую усім представникам місцевого самоврядування Ланчинської громади. Ви знову показуєте приклад, як має діяти справжня Українська місцева влада. Дякую депутатам міської ради, яким випало представляти громаду у цей складний час.

Дякую усім жителям громади – Ви найкраща Українська Самоврядна Громада.

У день професійного свята бажаю працівникам органів місцевого самоврядування берегти цю людську довіру та виправдовувати її у щоденній – такій відповідальній – роботі, а також наснаги, твердості духу, упевненості у власних силах, здоров’я та Божого благословення.

Перемоги нам усім і мирного неба над головою!

 

 

Селищний голова                                 Надія ДАНИЛЮК