Фото без опису

6 грудня День Збройних Сил України, свято козацького бойового духу, українського війська, військових медиків, капеланів та всіх українців, які готові захищати честь і славу, свободу і суверенність рідної землі.

Фото без опису Фото без опису
День ЗСУ – свято, яке уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів країни на всіх етапах її історії. Впродовж останніх буремних подій ми є свідками справжнього героїзму та сили духу, який демонструють українські військові на Сході України. Героїчні подвиги наших захисників назавжди залишаться в народній пам'яті, а самовідданість та віра в перемогу надихають нас і надалі, додають сил та наснаги йти вперед та перемагати!

Фото без опису Фото без опису  Фото без опису Фото без опису

Сьогодні, з нагоди відзначення свята у селищі Ланчин відбувся захід під назвою «Молюсь, Вкраїно, за твоїх Героїв».

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

В рамках заходу була урочиста частина із піснями та віршами, спільна молитва на вервиці за наших захисників та захисниць, відкриття стендів пам’яті загиблим Героям Ланчинської громади: Роману Кузьмину, Юрію Голінею та Сергію Михальчуку.

Фото без опису 

Звертаючись з вітальними словами селищний голова Надія ДАНИЛЮК подякувала всім воїнам за патріотичну позицію, мужність, відвагу та побажала всім міцного здоров'я, злагоди, миру та Божого благословення. 

Фото без опису

Ми ще раз низько вклоняємося захисникам та захисницям України, що оберігають спокій кожного українця!

Слава Збройним Силам України!
Слава Україні!