Фото без опису

Шановні військовослужбовці, захисники та захисниці України!
Щиросердно вітаю вас з Днем Збройних Сил України!

Українські військові – це справжня армія незламних та нескорених бійців-патріотів, які демонструють мужність, звитягу, силу духу, волю та непохитне бажання перемогти, і цим завойовують довіру українців.
Вже дев’ятий рік День Збройних Сил України відзначається в умовах війни. І тисячі солдатів і офіцерів героїчно захищають свою землю зі зброєю в руках. На сьогодні військова справа притаманна не тільки чоловікам, її опанували й представниці жіночої статі. Жінка на війні – сьогодні не новина. Тож цього дня привітання приймають й представниці жіноцтва, які вірно несуть службу по захисту держави.
На жаль війна не буває без жертв, і серед наших земляків є й ті, хто віддав свої життя за мир на рідній землі. Пам’ять про них назавжди залишиться в серцях жителів нашої громади. Я висловлюю щирі співчуття рідним і близьким загиблих наших героїв і низько схиляю голову перед їх родинами, які віддали свої життя під час війни з російськими загарбниками.
Сьогодні українські Збройні Сили є справжньою національною гордістю, гарантують стабільність та суверенітет України. І в цей святковий день, сердечно вітаю всіх військових зі святом і висловлюю щиру вдячність українським військовим, військовим медикам, капеланам, які сьогодні стоїть на бойовому посту, захищаючи територіальну цілісність та національні інтереси країни.
Шановні військові, сердечно вітаю вас зі святом! Бажаю не втрачати віри, завжди пам’ятати, що вдома на вас чекають рідні та близькі люди, які щодня підносять до Бога свої молитви за вас!

Слава Україні!
Слава Збройним Силам!

 

З повагою

селищний голова                                          Надія ДАНИЛЮК