Фото без опису

Неймовірні люди, для яких, здається, не існує слова «неможливо». Вони не чекають подяк та винагород. Просто роблять свою справу, бо всім серцем люблять свою країну.

Друзі, вітаю з Днем волонтера!

Міжнародний день волонтера — свято кожного, хто за покликом серця допомагає людям, не чекаючи подяк, нагород і визнання.

В останні роки слово «волонтер» в Україні набуло особливого значення. Коли на нашу землю прийшла війна волонтери стали першими, хто підтримав наших воїнів та забезпечив усім необхідним, ставши справжніми ангелами-охоронцями.

Тисячі українців згуртувались, аби захистити рідну землю та територіальну цілісність держави. До волонтерського руху долучились чимало жителів із Ланчинської громади, які з відповідальністю за майбутнє України та її народу, всебічно підтримують усіх, хто потребує допомоги у цей нелегкий для країни час.

Тому сьогодні щиро вітаю зі святом волонтерів – людей, які мають організаторський талант і чуйне серце. Для яких не буває чужого болю, чужого горя та чужих дітей. Коли Україна повернеться до суто мирного життя, волонтери долучаться до громадських справ «цивільних» добровольців. Бо волонтерство – це і покликання, і спосіб життя. Сфери його застосування – опіка над дітьми, літніми та хворими людьми, захист тварин і природи та багато іншого.

Дорогі волонтери, ваша невтомна праця — взірець побудови громадянського суспільства, в основі якого лежать найбільші моральні цінності — любов та повага до ближнього.

Вони – наша армія небайдужих. Відданих, сумлінних, відповідальних українців, які не вміють здаватися.

Завдяки потужному волонтерському руху Україна продовжує боротьбу. Дякую кожному, хто за покликом серця допомагає державі, її захисникам та цивільним громадянам.

Бажаю усім волонтерам міцного здоров’я, добробуту, наснаги на добрі справи, родинного затишку і тепла, миру та благополуччя. Нехай кожен шляхетний волонтерський вчинок спонукає до дії інших.

До нашої Перемоги – тільки разом!

 

 

З повагою

селищний голова                                           Надія ДАНИЛЮК