Фото без опису Фото без опису

6 жовтня 2021 року керівник ЦНАПу Наталія Грицюк  та начальник відділу документообігу, кадрової, інформаційної та загально-організаційної роботи Софія Штогрин відвідали засідання Комітету Верховної Ради  з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування у місті Києві.

На засіданні Наталія Грицюк підписала Меморандум про включення, співпрацю та партнерство з  Асоціацією ЦНАП, для забезпечення належного функціонування системи надання адмінпослуг та подальшого розвитку.

Фото без опису 

 «Для нас вступ до асоціації означає обмін досвідом і кращими практиками, залучення міжнародних донорських організацій.» - зазначила керівник ЦНАПу Наталія Грицюк. 

Фото без опису Фото без опису

Також на комітеті під час розгляду  проекту закону про державний бюджету на 2022, народні депутати акцентували увагу першого заступника міністра фінансів Дениса Улютіна, на необхідність збільшення субвенції з держбюджету місцевим бюджетам на розвиток мережі ЦНАП до 1 млрд. грн., замість запланованих 231 млн. грн., задля виконання положення закону по мережі ЦНАП.

Фото без опису

Ще на комітеті подали рекомендації круглого столу, який провели в рамках комітету зі всіма стейкхолдерами щодо доступності адміністративних послуг, проблем та їх рішень.