Фото без опису

Сьогодні в Ланчинській гімназії пролунав «Останній дзвоник». Це особливий день випускників. Залишаються позаду шкільні роки – найбезтурботніша пора життя, сповнена мрій. Попереду – нові сміливі плани і для когось – початок нового навчання.

Фото без опису

На свято завітали учні, вчителі, батьки, священики, працівники закладу, влада громади,  які з гарним настроєм проводжали 2020-2021 навчальний рік.

Фото без опису

Святі отці поблагословили дорогих випускників у добру путь.

Фото без опису

Під час урочистої частини свята подвір’я гімназії заповнилося і радісними дитячими емоціями, і сумом за шкільними роками в очах випускників, і словами вдячності вчителям за навчання, й українськими традиціями – вишиванками, а для піднесення настрою – ще й кульками.

Фото без опису

«Бажаю кожному випускникові старанності, жаги до знань, самореалізації та успішності. Від вашої сумлінності залежить, без перебільшення, майбутнє нашої держави, її економічна міцність та розвиток, а всім іншим діткам бажаю гарних літніх канікул» - сказала Надія Данилюк.

Під час свята "Останнього дзвоника" також відбулося нагородження найкращих учнів за навчання, конкурсах грамотами Ланчинської селищної ради .

Фото без опису

Також на святі виступив депутат обласної ради Михайло Іваночко та закликав учнів гордитись тим що вони є українцями та живуть на своїй Богом даній землі. «Сьогодні Ваше свято – свято останнього дзвоника. Діточки, де б ви не були, щоб ви не робили, ви повинні пам’ятати цей дзвоник і ту вишиванку, що дала вам мати, ви повинні пам’ятати, що ви є українці. Де б ви не були, ви повинні відстоювати прапор, тризуб, гімн України. Ви повинні пам’ятати, що ви українці і цим пишатися. Бажаю Вам піти в країну знань і відкрити нові сторінки історії української держави».

Фото без опису Фото без опису

Свято останнього дзвоника пройшло сьогодні ще у Добротівській гімназії. Цього дня усі – дорослі і діти – стають трішки іншими. Оберемки квітів, усміхнені обличчя і сльози на очах, щирі напутні слова та вітання – все це свято останнього дзвоника.

На дзвонику лунали вітальні слова від директора гімназії Івана Янко, старости села Добротів Михайла Іванішака та Ланчинського селищного голови Надії Данилюк.

Фото без опису

«Щиро вітаю усіх освітян, учнів, батьків зі святом останнього дзвоника. Дякую педагогам за щоденну працю, знання і досвід. За те, вкладали особливий сенс у кожне слово і за те, що направили молодь у потрібному напрямку. Старшокласникам  бажаю щоб знання, отримані в школі, неодмінно стали запорукою вагомих здобутків і допомогли досягти омріяних вершин у майбутній діяльності.» - сказала Надія Данилюк.