Фото без опису

Тогорічний червневий паводок завдав значних збитків та непоправних наслідків Прикарпаттю. Зокрема селище Ланчин – одне з тих, яке найбільше постраждало від паводку.

По вулиці Зарічна до цих пір не закінчені роботи по берегоукріпленню та відновленню доріг. Справа в тому, що на подолання наслідків стихії було виділено на Івано-Франківську область з держбюджету 480 млн. грн. Зокрема, підрядні організації, виконали роботи на території Ланчинської громади на суму 4739715,97 та 2230900 грн. згідно актів виконаних робіт.

Громада Ланчина розраховувала на продовження розпочатих робіт, однак, кошти в розмірі 105 млн. грн. повернулися в держбюджет.

Фото без опису Фото без опису

Питання по даній проблемі ми піднімали неодноразово, а саме:

  • депутатські запити депутата обласної ради Михайло Іваночко;
  • неодноразові звернення на сесії обласної ради до голови Івано-Франківської ОДА Андрія Бойчука;
  • звернення депутатів Ланчинської селищної ради до керівництва країни;
  • направили лист до заступника керівника Офісу Президента України Кирила Тимошенко;
  • на стадії розроблення проєкти по капітальному ремонту річки  Урюк.

Фото без опису

Щодня ми працюємо для вас, для забезпечення потреб населення. Наша головна мета - створити добробут громади. Ми відкриті до співпраці та готові разом з вами розв'язувати усі проблеми, бо лише спільно ми зможемо створити громаду про яку мріє кожен.

А також депутат обласної ради Іваночко Михайло під час внесення змін до бюджету нагадав про обіцянку керівництва ОДА виділити кошти на будівництво берегоукріплень у Ланчині.

https://www.facebook.com/svoboda.if/videos/323119225818646