Фото без опису

2 червня у Ланчинській громаді відбувся звітний концерт учнів та викладачів Ланчинської дитячої музичної школи, присвячений Дню захисту дітей. Також на заході вручили свідоцтва про освіту випускникам школи. Цього дня документ про закінчення музичної школи отримали 10 випускників, з яких 3 – з відзнакою. На творчий захід завітала і влада селищної ради.

Фото без опису Фото без опису

Із найтеплішими словами до випускників звернулася директор школи Ірина Іванівна Яремин, яка побажала їм успіхів, нових досягнень, радості і натхнення на всьому життєвому шляху, подякувала викладачам та учням за високі результати та професіоналізм, вручила свідоцтва про музичну освіту.

Фото без опису

Свою виконавську майстерність колишні учні, а тепер випускники продемонстрували у святковому концерті, який занурив глядачів у море позитивних емоцій.

Фото без опису

 Слова вдячності дирекції школи та викладацькому колективу за їх невтомну працю та любов до дітей прозвучали від секретаря Ланчинської селищної ради Ольги Яремин.

«Це були хвилюючі і святкові миттєвості для випускників школи, їх батьків та викладачів. Не всі  випускники стануть професійними музикантами, але навчання у школі запам’ятається їм щирим оточенням, позитивним настроєм, можливістю пізнання нового. Творчий звіт вкотре продемонстрував, що школа була і залишається невичерпним джерелом натхнення і сміливих мистецьких проектів, всеосяжної любові до музики і гармонійного розвитку дитячих  талантів.»

Фото без опису Фото без опису