Фото без опису

Проєкт «Поліцейський офіцер громади» – черговий крок у реформі Національної поліції. 28 травня виповнилося 2 роки з моменту його запровадження. Зараз він діє у 13 областях України. Його мета - ефективна взаємодія поліцейського та громади.

Такий проєкт запроваджено і у нашій Ланчинській громаді. Ми є єдиною громадою Надвірнянського району, яка має свого поліцейського офіцера. Він працює на території громади, знає проблеми кожної людини та спільно з керівниками та активними мешканцями громади намагається їх вирішити. Також забезпечений новим службовим автомобілем підвищеної прохідності та оснащений сучасними технічними засобами для ефективного надання допомоги людям.

Злагоджена, спільна робота поліцейського та громадян вже дає свої позитивні результати про що свідчать відгуки та вдячність мешканців громади.

Фото без опису

З нагоди свята керівництво поліції Івано-Франківщини привітало всіх офіцерів громади  нашої області з їх з 2-гою річницею. Кращих працівників відзначили подяками, грамотами та цінними подарунками, а також подяки від поліції Івано-Франківщини отримали голови територіальних громад, які взяли участь у проєкті «Поліцейський офіцер громади» та отримали свого офіцера громади.

Фото без опису 

Вітаємо Василя Томина - поліцейського офіцера громади Ланчинської ТГ з професійним святом та бажаємо йому наснаги, прагнення до вдосконалення та головне - не втрачати довіру мешканців та служити на благо Ланчинської  громади.