Фото без опису

У зв’язку з Міжнародним днем медичної сестри, який традиційно відзначають 12 травня, голова Ланчинської селищної ради Надія Данилюк привітала медичних сестер та підкреслила важливість їхньої ролі у системі охорони здоров’я.

Фото без опису

«Сьогодні ми живемо у непростий для галузі час, коли відбувається її кардинальна реформа, покликана наблизити нашу медицину до європейського рівня. Значне місце у реформі відведено саме медсестринським кадрам, адже медичні сестри по праву є базисом охорони здоров’я, позаяк виступають провідниками ідей, основною комунікативною ланкою із пацієнтом. Вірю, що внаслідок реформи суспільна значимість професії медичної сестри дедалі зростатиме і незабаром кожна із вас відчує очікувані позитивні зміни», - наголосила Надія Данилюк та побажала міцного здоров’я і безперервного професійного росту.

Фото без опису Фото без опису

Також Надія Данилюк відзначила грамотою селищного голови за сумлінну працю, високий професіоналізм, чуйне відношення до хворих, старанне ставлення до своїх обов’язків, активну громадянську позицію та з нагоди Міжнародного дня медичної сестри Шмід Марії Юріївні.

Фото без опису Фото без опису