Фото без опису

Шановні медичні сестри Ланчинської громади!

Вашу професію обирають люди зі світлою душею і великим серцем, в якому знайдеться місце не лише для рідних і близьких, а й для кожного пацієнта та колеги.

Ви – надійні помічниці лікаря в боротьбі проти хвороб, ви – надія і мотивація до одужання пацієнтів. Від вашої вправності під час здійснення медичних маніпуляцій залежить здоров’я пацієнтів, а часто і їх життя. Тепла посмішка медичної сестри, підбадьорливі слова так само необхідні хворим, як і ліки.

Медична сестра — це не тільки професія, а й покликання. Щоб завоювати віру, довіру і любов пацієнта, необхідно мати чуйне серце, добрі руки та велике терпіння. Саме ви опиняєтесь поряд, коли людей спіткає біда, полегшуєте страждання, допомагаєте здолати хвороби та вселяєте надію на зцілення. У всі часи медичні сестри є зосередженням милосердя, їх так і називають – сестри милосердя. І, мабуть, не випадково, що важка місія медичної сестри здебільшого лягає на тендітні жіночі плечі. Бо саме жіноче чутливе серце, добрі руки та велике терпіння так необхідні у цій професії.

У Всесвітній день медичної сестри сердечно дякую Вам за самовіддану працю і бажаю всім медичним сестрам міцного здоров’я, невичерпної енергії, миру та злагоди, успіхів у вашій благородній справі! Хай добро, яке ви даруєте людям, повертається сторицею, а винагородою буде безмежна вдячність пацієнтів, яким ви допомогли.

Хай збуваються мрії, а життя буде сповнене добром і любов’ю. Зі святом!

 

Щиро

Селищний голова                                                                                                                                     Надія ДАНИЛЮК