Місяць травень щедрий на родинні свята. Щороку в другу неділю місяця ми традиційно святкуємо День матері, а 15 травня весь світ відзначає Міжнародний День сім’ї. Ці свята народилися з безмежної любові і вдячності до тих, хто дав нам життя і виводить на самостійну дорогу.

    Тож з нагоди відзначення Дня матері, Ланчинська міська бібліотека для дорослих  організувала  літературно-музичну феєрію, щоб привітати всіх матерів нашої громади. 

    Бібліотекарі – Любов Дутчак та Наталія Попович розповіли про саму ідею святкування Дня матері в світі. Зазначили, що  свято матері - свято любові і поваги, і єдиним справжнім подарунком у цей день є вираження взаємної любові! Любов матері - основа і джерело життя. У цілому світі мірою гідності людини вважається її вдячність матері за життя, за всі її старання, за виховання дітей і за самопожертви.

 

    Євгенія Іваночко та Марина Голіней презентували вірші про маму, а брати Малярчуки та Наталя Яремчук дарували милозвучні пісні про велич матері та неньки України.  Зворушливу притчу «Про маму» представили працівники книгозбірні - Марія Попович, Любов Дутчак та Наталія Попович.

 

   Для кожного з нас найважливішою та найріднішою людиною є матуся. Можна мати кілька братів і сестер, народити багато дітей, не один раз знайти нове подружжя, і навіть бабусь із дідусями у нас по двоє. І тільки мама – на все життя одна, єдина, неповторна і найрідніша!

 

   Дорогі матері! Нехай Ваше життя буде сповнене сонячним світлом, теплом та любов’ю, а у Ваших оселях завжди панують родинний затишок, злагода та добробут. Доземний уклін Вам за те, що виховуєте патріотів, які творять нову історію України.

Здоров’я Вам матері та Божого благословення!