Фото без опису Фото без опису

Кожен, хто залишає після себе сміття вважає, що воно (сміття) само собою десь дінеться, але не кожен усвідомлює скільки часу і сили щодня вкладається для підтримки чистоти нашого селища.

Прибравши одну ділянку, ми надіємося, що вона буде чистою від сміття, але вчора стикнулися із ситуацією на Добротівській горі, де після вихідних насмічено по всій горі.

Фото без опису Фото без опису

Всі хочуть, щоб вулиці, парки, ліси, береги були чистими та впорядкованими, але не треба сподіватися на когось. Слід розпочати з самого себе, адже від кожного жителя залежить чистота, порядок та краса рідного селища.

Фото без опису Фото без опису

Чистота – це не тільки запорука здоров’я, це ще й прояв моральності людини. Неправий той, хто думає, що прибирати це не його обов’язок, а обов’язок лише працівників «Благоустрою». Кожна вихована людина має дбати про добробут та чистоту не лише свого власного дому та двору, але й має дбати про інші території поза межами двору: вулиць, якими ходить; лісів та берегів, де відпочиває. Тому не слід перекладати спільну проблему на чиїсь плечі.

Фото без опису Фото без опису

 

Нині, всім нам, варто вчитися дбати про належний екологічний та санітарний стан селища, щоб всі були задоволені, щасливі та здорові.

Тому вкотре переконуємося, що вислів «Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять» свою актуальність не втратить ніколи.

Тож, шановні мешканці Ланчинської громади, давайте не смітити там, де живемо, і поводитися із сміттям, відповідно до чинного законодавства.

Сподіваємося, що після прибирання цих територій, люди не будуть порушувати Закон України, і будуть свідомо ставитися до своїх зобов’язань у сфері поводження із сміттям.

Фото без опису

І не будьте байдужими до проблеми забруднення нашої рідної землі!