Фото без опису

Сьогодні, 19 квітня, Ланчинська селищна рада спільно з Університетом Короля Данила задля розвитку освіти і науки, спорту та дозвілля, організації спільних спортивних й інформаційних заходів уклали Меморандум про співробітництво.

Підписи на даному документі поставили селищний голова Надія Данилюк та ректор згаданого закладу вищої освіти Мирослав Луцький.

На зустрічі керівники організацій визначили пріоритетні напрями та сфери взаємного співробітництва:

– інформаційна взаємодія;

– проведення спільних науково-практичних, навчальних, методичних, правоосвітніх, інформаційних та комунікативних заходів (конференцій, семінарів, тренінгів, круглих столів, симпозіумів, ділових зустрічей, «Днів відкритих дверей», тощо);

– використання матеріалів та узагальнень практичного досвіду в освітньому процесі для підвищення рівня практичної підготовки осіб, які навчаються.

«Метою меморандуму є налагодження тісних зв’язків для розвитку освіти і науки, спорту та дозвілля, організації спільних заходів», - наголосила Надія Данилюк.

Фото без опису Фото без опису

Ректор навчального закладу вручив селищному голові Сертифікат про співпрацю та висловив вдячність за активну взаємодію у рамках укладеного договору (меморандуму) у сфері підтримки та розвитку молоді.

Фото без опису