1.Детальний план території на вулиці І.Франка в селі Добротів Надвірнянського району Івано-Франківської області для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  (Білоус Василь Іванович, Білоус Марія Дмитрівна жителів села Добротів).

     2.Детальний план території на вулиці Чорновола в селі Добротів Надвірнянського району Івано-Франківської області для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  (Голіней Тарас Михайлович жителя селища Ланчин).

         3.Детальний план території по вулиці Українська в селищі Ланчин Надвірнянського району Івано-Франківської області для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  (Іваночко Юрій Михайлович  жителя селище Ланчин).

         4.Детальний план території по вулиці Українська в селищі Ланчин Надвірнянського району Івано-Франківської області для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  (Грицяк Любов Василівна  жителя селище Ланчин).

          5.Детальний план території по вулиці Шкільна в селищі Ланчин Надвірнянського району Івано-Франківської області по зміні цільового призначення для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (Усин Михайло Олексійович жителя селища Ланчин).

 

 

Ознайомитися з вищезазначеною містобудівною документацією можна в приміщенні Ланчинської селищної ради, за адресою: селище Ланчин вулиця Шкільна,3 та на веб-сайті Ланчинської селищної ради  - lanchynska-gromada.gov.ua

 

Замовник : Ланчинська селищна рада ТГ (на підставі звернення заявника).

 

Терміни ознайомлення  з проектами – до 12.05.2021 року включно.

 

        Пропозиції подаються у вищевказаний термін до Ланчинської селищної ради ОТГ у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місцем проживання, особистим підписом і  повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

 

         Громадські слухання проекту  вищевказаної містобудівної документації  буде проводитися  13.05.2021року в приміщенні Ланчинської селищної ради, за адресою: селище Ланчин,  вулиця Шкільна, 3.