Фото без опису

Голова Ланчинської селищної ради Надія Данилюк підписала Меморандум з начальником управління соціального захисту населення Надвірнянської районної державної адміністрації Іваном Гурмаком.

Даний Меморандум визначає загальні умови взаємодії та співробітництва у сфері надання адміністративних послуг щодо організації надання адміністративних послуг Сторін через Центр надання адміністративних послуг Ланчинської селищної ради (далі – ЦНАП) та засвідчує наміри Сторін створити для суб’єктів звернень за адміністративними послугами ефективні механізми доступу до адміністративних послуг, закріпити прозорість процедури та легкість отримання результату.

Фото без опису Фото без опису

Керівник ЦНАПу Ланчинської селищної ради Наталія Грицюк наголосила, що основними критеріями надання адміністративних, публічних послуг є: результативність; своєчасність; доступність; зручність; відкритість та ввічливе ставлення до замовників послуг.

У процесі досягнення спільних цілей Сторони будуватимуть свої взаємовідносини на засадах рівності, чесного партнерства та створення режиму максимального сприяння.

Фото без опису

Надія Данилюк виразила сподівання, що підписаний меморандум сприятиме  удосконаленню та поглибленню співпраці, спрямованої на орієнтацію на потреби споживачів адміністративних, інших публічних послуг, на максимально можливе задоволення вимог замовників послуг, встановлення ефективної взаємодії між ними, об’єднання зусиль, спрямованих на реалізацію державної антикорупційної політики, уникнення використання посередницьких послуг при наданні адміністративних, інших публічних послуг.