Фото без опису

16 березня в Ланчинській міській бібліотеці для дорослих відбулося засідання фото-клубу старовини.

Ми часто забуваємо про різні, цікаві, веселі події нашого життя. Адже подія пам’ятається - поки вона актуальна. Як тільки щось втрачає свою актуальність, воно відразу ж забувається. А ось фотографії пам'ятають все!

Фото без опису

Любов Дутчак представила презентацію фото ХХ століття і наголосила, що навіть через сто років, воно зможе розповісти у всіх фарбах і подробицях про події, що відбулись в той час, коли знімок був зроблений. Старі родинні фото – це привіт нашим нащадкам від наших предків, це біографія родини, це машина часу, зв’язок часів. Це передана атмосфера епохи, в якій цікаво все – від фасонів суконь до меню на святковому столі нашого дідуся або й прадіда.  А скільки захвату викликають чуттєві підписи на зворотньому боці, які іноді здаються наївними та дитячими! Ми вже давно перейшли на цифрові фото та селфі Не часто зустрінеш людей, які все ще клеють фото до альбому. Але, все ж таки, на роздруковані фото дивитися цікавіше. За допомогою світлин у майбутньому ми краще і довше пам'ятатимемо події.

Любов Дутчак подякувала нашим читачам, які поділилися фотографіями з свого домашнього архіву, що несуть частинку душі. У кожній родині зберігаються старі фотографії. Вони передаються у спадок від старшого покоління до молодших. Сімейні фото з роками стають лише більш цінними, адже з ними ми можемо повернутися в минуле.

Гості з цікавістю слухали презентацію та приймали активну участь у спілкуванні.