Фото без опису

У рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади» 12 березня на території Прикарпатського факультету НАВС відбулося вручення свідоцтва та ключів від службового автотранспорту керівникам та поліцейським територіальних громад Івано-Франківської області, які нестимуть службу в обраних громадах.

Фото без опису Фото без опису

Ключ та сертифікат від поліцейського автомобіля «Renault Duster» отримала і Ланчинська громада.

Важливою складовою ефективної діяльності поліцейського офіцера громади є його матеріально-технічне забезпечення.Тому машина укомплектована набором інструментів, бензопилою, ліхтарем, медаптечкою, бодікамерою, світловідбивним одягом та іншим.

Фото без опису

Цей проєкт – це новий рівень комунікації та поліцейського сервісу. Офіцер громади мешкає на території громади, він доступний для населення, готовий вирішувати всі безпекові питання і завжди знаходиться поруч з людьми. Його завдання зробити усе можливе, щоб кожний мешканець громади почував себе захищеним і в безпеці. Даний проєкт був реалізований завдяки спільним зусиллям, усе, що ми робимо, робимо заради людей.

Фото без опису Фото без опису

«Оснащення і створення належних умов праці для нашого поліцейського офіцера громади Василя Томина – це важлива складова безпеки кожного нашого громадянина і всієї громади та, як наслідок, – успішності Ланчинської громади. Ця взаємодія між громадою та поліцією повинна ґрунтуватися на принципах взаєморозуміння, довіри», - зазначила Надія Данилюк.  Фото без описуФото без опису