Фото без опису

У рамках робочої поїздки, 11 березня, голова Ланчинської селищної ради Надія Данилюк разом із першим заступником Михайлом Іваночком, заступником Ігорем Голінеєм, старостою Середньомайданського старостинського округу Богданом Кінашем та начальником відділу освіти, культури, молоді та спорту Михайлом Ковальчуком відвідали Середньомайданський ліцей, клуб та бібліотеку.

Фото без описуФото без опису

В ході візиту Надія Данилюк поспілкувалася з педагогами, оглянула навчальні приміщення та умови перебування і навчання для дітей, поцікавилася матеріально-технічною базою ліцею.

Фото без опису Фото без опису

Також на виїзній нараді було окреслено перспективи розвитку цих закладів в умовах реформування системи освіти, культури та особливості організації функціонування в умовах карантину.

Фото без опису Фото без опису

«Результат освітньої реформи ми побачимо не сьогодні, а через деякий час. Проте надзвичайно важливо крок за кроком рухатися вперед. Мають змінитися не лише матеріальна база, методика та підходи до організації навчального процесу. Головне – має змінитися світогляд вчителів, батьків, дітей та суспільства в цілому», – зазначив начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Михайло Ковальчук.

Фото без опису Фото без опису