Фото без опису

Нового року чекають всі від малого до великого. Адже новорічні свята-це найулюбленіша пора людей будь-якого віку. На передодні Новорічного свята Добротівську бібліотеку відвідали учні Добротівської гімназії 4-Бкл.із класним керівником Майструк Любов Василівною і Іваніщак Олександров Дмитрівною.

Завідуюча бібліотеки Микитишин Леся Степанівна пригадала звичаї святкування нового року, Різдва, а також діти розповідали які подарунки отримали від Святого Миколая. Магія новорічного свята в бібліотеці подарувала відвідувачам подорож до казкового світу. І щоб більше вони повірили в різдвяні чудеса, одна із читачів бібліотеки Горганюк Оксана розповіла Різдвяну казку. Також з учнями провели майстер-клас “Феєрверк новорічних листівок”, відгадували загадки.

Під завершення масового заходу всі діти підготували привітальні вірші, а працівники Добротівського сільського клубу бажають всім: Веселощів і тепла. Щастя і добра. Миру і спокою. Нехай в новому році буде вдача та успіх. І всі щоб були здорові і повні сил і творчих задумів.

З Новим Роком!