Фото без опису

Свято Миколая - особливий день для кожної дитини. Цілий рік маленькі чекають на цю чарівну ніч. Кожен хоче отримати свій заповітний подарунок та втілити  у життя найбажанішу мрію.

Існує також загадкове повіря: якщо в переддень чарівного свята  загадати заповітне бажання, то Святий Миколай його обов'язково виконає. Діти, які вже вміють писати, в листах просять покровителя виконати свої мрії. Саме доброта і віра в чудо здатна зберігати все найдорожче в людських .серцях .

Усі ми знаємо саме цієї ночі, як усі поснуть, миттю прилетить на золотих санях Миколай - із білою бородою, в теплому кожусі, а головне - з великим мішком подарунків.

Та не все так просто. Разом з Миколаєм приходить ще 2 ангели і 2 чортики - і от саме вони розповідають Чудотворцю, якого саме подарунку заслужила ця дитина. Але і дорослі й діти завжди вірять у перемогу святого Миколая Чудотворця, де завжди перемагає добро і кожна дитина отримає свій довгоочікуваний подарунок. Це свято вчить дітей милосердю, щедрості і любові до отоючих людей.

Напередодні цього свята Добротівська бібліотека разом із дитячим клубом Дивосвіт провела конкурс Я Малюю Миколая”. Дуже було цікаво спостерігати за дитячими фантазіями, розповідями і бажаннями. Бібліотекар також ознайомила дітей із книжковою виставкою “Таємниця Миколаєвої Ночі”.

Всі творчі роботи було виставлено на виставку. На закінчення бібліотекар Христан М.М наголосила, що традиції потрібно передавати з покоління в покоління, а вони прищеплюють головні цінності нашим дітям.