Фото без опису

1.Детальний план території окремої земельної ділянки по зміні цільового призначення землі по вулиці Незалежності  в селищі Ланчин Надвірнянського району Івано-Франківської області для будівництва та обслуговування будівель торгівлі  (Яновська Марія Михайлівна жителька селище Ланчин).

2.Детальний план території окремої земельної ділянки по зміні цільового призначення землі в урочищі Царина в селі Добротів Надвірнянського району Івано-Франківської області для будівництва та обслуговування будівель торгівлі  (Балабан Роман Михайлович житель селище Ланчин).

3.Детальний план території по вулиці Українська  в селищі Ланчин Надвірнянського району Івано-Франківської області для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  (Яремин Іван Васильович  жителя селище Ланчин).

4.Детальний план території по провулку Стефаника в селищі Ланчин Надвірнянського району Івано-Франківської області для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  (Кизима Каріна Олександрівна жительки селище Ланчин).

5.Детальний план території по вулиці Українська в селищі Ланчин Надвірнянського району Івано-Франківської області для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  (Данищук Віталій Васильович  жителя селище Ланчин).

6.Детальний план території по вулиці Чорновола  в селищі Ланчин Надвірнянського району Івано-Франківської області для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  (Голіней Марія Михайлівна  жительки села Добротів).

7.Детальний план території по вулиці Чорновола  в селищі Ланчин Надвірнянського району Івано-Франківської області для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  (Мельник Олексій Васильович  жителя селище Ланчин).

8.Детальний план території по вулиці Чорновола  в селищі Ланчин Надвірнянського району Івано-Франківської області для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  (Гресько Тетяна Михайлівна  жителя селище Ланчин).

9.Детальний план території урочище Царина  в селі Добротів Надвірнянського району Івано-Франківської області для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  (Зубко Надія Василівна жителька села Пасічна). 

10.Детальний план території в урочищі Царина  в селі Добротів Надвірнянського району Івано-Франківської області для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  (Волощук Василь Васильович житель селища Ланчин).

11.Детальний план території по вулиці Чорновола  в селищі Ланчин Надвірнянського району Івано-Франківської області для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  (Яремин Наталія Василівна  жительки селище Ланчин).

 

Ознайомитися з вищезазначеною містобудівною документацією можна в приміщенні Ланчинської селищної ради, за адресою: селище Ланчин вулиця Шкільна,3 та на веб-сайті Ланчинської селищної ради ОТГ  - lanchynska-gromada.gov.ua

 

Замовник : Ланчинська селищна рада ОТГ (на підставі звернення заявника).

 

Терміни ознайомлення  з проектами – до 07.12.2020 року включно.

 

        Пропозиції подаються у вищевказаний термін до Ланчинської селищної ради ОТГ у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місцем проживання, особистим підписом і  повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

 

           Громадські слухання проекту  вищевказаної містобудівної документації  буде проводитися  08.12.2020 року  о 14.00год в приміщенні Ланчинської селищної ради ОТГ, за адресою: селище Ланчин,  вулиця Шкільна,3