Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Вже стало традицією до Дня пам’яті і примирення та Дня Перемоги відвідувати ветеранів війни. На жаль, в нашій громаді, залишився тільки один ветеран, це – 98-річний Іваночко Михайло Дмитрович.  

І цьогоріч 9 травня голова Ланчинської громади – Володимир Попович, та його заступник – Михайло Гресько відвідали нашого ветерана, який проживає у селищі Ланчин, вітаючи його із святом Перемоги. Керівники громади висловили найщиріші слова подяки ветерану війни за право жити на рідній землі, за проявлену мужність та героїзм на полі битв, самовіддану працю, патріотичне виховання молоді і вірність Вітчизні. Побажали чистого, мирного неба в сонячні погожі дні, міцного здоровя та довголіття, та вручили грошовий подарунок.

Святий обов’язок кожного з нас зробити все, щоб життя ветеранів було гідним героїв-переможців. А, пам’ять про Ваш подвиг має залишатися у памяті  теперішніх і прийдешніх поколінь. Ми всі знаємо, що війна була страшною та кривавою, що загинули на ній невимовна кількість мільйонів людей, які просто хотіли жити.

 Події тих днів не повинні згаснути в народній пам’яті.