Фото без опису

УКРАЇНА

ЛАНЧИНСЬКА СЕЛИЩНА  РАДА

ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

 

10 квітня 2020р.                                                                                                           селище Ланчин

 

ПРОТОКОЛ № 7

 

Позачергове засідання комісії з питань

техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій

 

Головував: Голова Ланчинської селищної ради ОТГ Попович В.В., голова комісії.

Присутні: члени комісії, запрошені (за окремим списком).

 

Порядок денний

1. Про додаткові обмежувальні заходи на території Ланчинської ОТГ відповідно до Постанови КМУ 211 від 11.03.2020 року з урахуванням останніх змін.

 

1. Про додаткові обмежувальні заходи на території Ланчинської ОТГ відповідно до Постанови КМУ 211 від 11.03.2020 року з урахуванням останніх змін.

 

Слухали: Голову Ланчинської селищної ради ОТГ Поповича В.В., голову комісії.

Беручи до уваги Протокол № 6 позачергового засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій від 03.04.2020 року

Вирішили:

1. Запровадити  на території Ланчинської об’єднаної територіальної громади додаткові протиепідемічні заходи на період карантину, зокрема щодо пересування та перебування громадян у громадських місцях у період вихідних та святкових днів.

2. Контроль виконання обмежень згідно протоколу покласти на мобільну групу для перевірки виконання вимог щодо заборони роботи окремих суб’єктів господарювання на території Ланчинської об’єднаної територіальної громади на час запровадження карантину (голова групи Гресько М.І.).

3. Рішення комісії оприлюднити у засобах масової інформації (офіційний сайт громади).

 

Голова комісії                                                                                                             Попович В.В.

 

 

Секретар комісії                                                                                                     Скрінніков М.В.