24 січня, під дзвін різдвяних колядок, які линули з уст дзвінкоголосого зведеного хору у супроводі музичної школи, розпочався флешмоб «Колядуймо разом», що відбувся на території  оновленого парку ім. Ю. Шкрумеляка. На  свято   були   запрошені   всі   жителі   селища.

Зберігати традицію української Коляди, любити її, робити популярною і модною – одне  з основних завдань нашої громади. Наша земля багата на культуру високого рівня, щедро забарвлена автентикою, етнічними особливостями. У нас ще збереглися давні традиції і живуть не лише в середовищах старшого покоління, а й в молодіжних. І ми щиро раді сьогодні колядувати, раді, що маємо можливість розвеселити кожне серце нашої громади.

Всіх присутніх потішили колядками та вінчуваннями учні Ланчинського ліцею ім. Ю. Шкрумеляка, Ланчинської гімназії та вихованці ДНЗ ясла-садок «Ромашка».

Завершився захід напутнім словом селищного голови та спільною колядою всіх присутніх.

Пройшли уже тисячі років, але звичай колядування не зникає. Збережімо й ми ці народні твори як найдавніший жанр пісенної поезії, як скарб духовний, як невичерпну скарбницю народної мудрості.

Хочеться подякувати всім учасникам заходу, нехай світло Вифлеємської зорі веде всіх мешканців громади, а коляда об’єднює нас у єдину велику родину на користь і славу громади та України.