Відбулася зустріч керівників Ланчинської ОТГ з народним депутатом  Зіновієм Андрійовичем

Фото без опису

Фото без опису

 

Сьогодні, 23 січня поточного року,  в  Ланчинській ОТГ вперше відбулася зустріч керівників Ланчинської ОТГ з депутатом України 9 демократичного скликання Зіновієм Андрійовичем.

В першій половині своєї робочої поїздки  нардеп зустрівся та поспілкувався  з головою Ланчинської селищної ради Поповичем Володимиром Васильовичем та заступниками В.І. Іванішаком та М.І. Греськом.

Обговорено питання співпраці та координації роботи щодо вирішення проблемних питань громади. Зокрема, йшлося про виділення коштів на будівництво каналізаційних мереж у селищі Ланчин, оскільки станом на даний час виготовлено проектно-кошторисну документацію.

Крім того обговорено питання щодо завершення будівництва водопроводу.

Нагадаємо, що на звернення голови народним депутатом оголошено запит на засідання Верховної  Ради щодо передбачення у державному бюджеті України на 2020 рік коштів на капітальний ремонт автомобільної дороги Т09-05 Делятин-Раківчик  на ділянці селища Ланчин Надвірнянського району Івано-Франківської області та на капітальний ремонт мостового переходу через річку Слобужницю (км 12+506 селище Ланчин), який знаходиться у критичному стані.

У другій частині своєї роботи, народний депутат України  провів прийом громадян, мешканців громади, які звернулися до нього зі своїми особистими життєвими проблемними питаннями.