Фото без опису

  22 листопада відбулося довгоочікуване відкриття оновленого скверу ім. Ю.Шкрумеляка, який був модернізований за підтримки  програми “Децентралізація приносить кращі результати та ефективність” (DOBRE) Агентства США з міжнародного розвитку (USAID)!

   Захід розпочався з урочистого перерізання святкової стрічки. Право перерізати стрічку та покладання квітів до пам’ятника Юрія Шкрумеляка надалося  селищному голові Ланчинської ОТГ Володимиру Поповичу, керівнику програми DOBRE Беррі Ріду, віце-президенту Глобал Комюнітіс Лонні Мілбурн, виконавчому директору Програми в Західному регіоні Дмитру Ковалю, головному інженеру ДП ВО Карпати Олексію Верховцеву.

     Після святкової відправи  та освячення оновленого парку отцем Тарасом та отцем Василем до слова запросил селищного голову Володимира Поповича та гостей громади, які привітали всіх мешканців зі святом і подякували за наполегливу працю та довіру.

«Сквер ім. Ю. Шкрумеляка – це прекрасне місце для сімейного відпочинку та дитячого дозвілля, сподіваємось, що саме він стане осередком важливих подій Ланчинської громади, тут будуть проводити свята, майстер-класи та виставки - зазначив Володимир Попович»!

Важливість такого проекту для громади підтверджена і тими результатами, які попередньо не планувалися при написанні заявки (світлові арки) і тією кількістю людей, які не зважаючи на вечірній мороз були при перерізанні символічної стрічки. Порадувала і активна Молодіжна рада Ланчинської ОТГ, яка не давала мерзнути та скучати зі своїми сучасними танцями. Також  зі святом ланчинців вітали творчі колективи, працівники музичної школи та учні Ланчинського ліцею.

    Святкове відкриття скверу організувала завідувач Ланчинської бібліотеки для дорослих Марія Попович.

Закінчення вечора пройшло не менш емоційно.

   Гості вечора  мали можливість бути присутніми на справжніх українських вечорницях.