Фото без опису

 

04 грудня 2019 року під головуванням Володимира Поповича відбулося урочисте засідання позачергової 22 сесії VII демократичного скликання Ланчинської селищної ради об’єднаної територіальної громади з нагоди відзначення Дня місцевого самоврядування в Україні.

На сесії були присутні 24 депутати. Не змогли взяти участь у засіданні сесії:

  • Данилюк М.Я. - у зв’язку із сімейними обставинами;
  • Дячук В.В., Марчак А.В. та Гресько Ю.В. знаходяться за межами України

22 сесію Ланчинської ОТГ розпочато з виконання Державного Гімну України та молитви «Отче наш».

На початку засідання Володимир Попович презентував диплом переможця Х-го обласного конкурсу проектів, який Ланчинська селищна рада отримала від голови обласної ради та партнера проєкту Програми DOBRE за проєкт «Підвищення якості доріг місцевого значення та безпеки на дорозі шляхом придбання спецтехніки (автогрейдера) та облаштування тротуарів до основних закладів соціальної сфери».

Селищним головою передано коротку історію створення місцевих рад та інформацію про проведену роботу депутатами ради за період 2017/2019 років.

На засіданні обранці громади обговорили та прийняли відповідні рішення зокрема:

  1. Про затвердження проекту землеустрою та передачу в оренду земельну ділянку ТОВ «Ланчиненергобуд» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій в селищі Ланчин по вул. Ф.Іваночка.
  2. Про затвердження Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів
  3. Про затвердження Програми забезпечення безпеки громадян, правопорядку, боротьби зі злочинністю, захисту прав і свобод громадян на території Ланчинської ОТГ на 2020 рік.
  4. Про внесення змін до рішення сесії № 504 від 21.12.2018 р «Про селищний бюджет на 2019 рік».

За сумлінне служіння інтересам територіальної громади, активну життєву позицію та з нагоди Дня місцевого самоврядування нагороджено грамотами депутатів Кухарчук Любов, Яворську Марію, Яновського Михайла та Ясніковського Михайла.

Фото без описуФото без опису Фото без опису Фото без опису

По завершенні роботи пленарного засідання зроблено спільне фото.

 

Фото без опису