Фото без опису

 

 

Сьогодні у Києві відбудеться урочиста церемонія вручення премії «Кришталь року».

У 11-ти номінаціях бюджетної прозорості було обрано 32 ОТГ із 106 учасників серед яких і Ланчинська ОТГ. Гала-вечір збере понад 300 учасників на червоній доріжці, у тому числі голів ОТГ, організації громадянського суспільства та експертів, які працюють над бюджетною прозорістю, міжнародних донорів, асоціації муніципалітетів та високопосадовців.

Ланчинську ОТГ представлятимуть: селищний голова Ланчинської ОТГ Володимир Попович, головний спеціаліст відділу бухгалтерського відділу та звітності Віра Лисак та головний  спеціаліст відділу економічного розвитку, інвестицій та фінансів Мар’яна Данилюк.

Премія «Кришталь року» та оцінка прозорості бюджету у 2019 році – це результат співпраці Програми USAID Ukraine - USAID Україна #DOBRE, Програми ULEAD з Європою / ULEAD with Europe, що спільно фінансується Європейським Союзом та його державами-членами Німеччиною, Швецією, Польщею, Данією та Естонією, а також громадського партнерства «За прозорі місцеві бюджети!». Індекс прозорості місцевого бюджету та методологія його оцінки розроблені Фондом «Східна Європа» спільно із громадським партнерством «За прозорі місцеві бюджети!» та у співпраці з Асоціацією міст України за підтримки Європейського Союзу