У п'ятницю 25.10.2019 р. в Ланчинському ЦДЮТ було проведено свято, день відкритих дверей, під назвою «День позашкілля». На свято були запрошені гості: голова Ланчинського ОТГ  Попович Володимир Васильович, голова опікунської ради Тодорів Ірина Валентинівна, спеціаліст відділу освіти, сім'ї та молоді Ланчинської селищної ради Балабан Наталія Василівна.

Свято розпочалось з привітального слова, директора Ланчинського центру дитячої та юнацької творчості Недашківської Ярослави Олексіївни, яка ознайомила всіх присутніх з структурою закладу та розповіла про його досягнення. Далі естафету свята взяв на себе голова Ланчинської селищної ради, який нагородив грамотою Дем'янчук Ганну Михайлівну – керівника драматичного, фольклорно-етнографічного гуртка, за багаторічну, сумлінну та плудну працю.

У святі взяли участь всі працівники закладу, які презентували свої гуртки та їхню роботу. Після презентації розпочалась концертна програма, в якій брали участь вихованці гуртків, де можна було побачити високий рівень підготовки.

Голова Ланчинської селищної ради Володимир Попович, пильно оглянув роботу всіх гуртків. Особливу увагу, приділив гуртку «Спортивне орієнтування» туристично-краєзнавчого профілю, які розклали палатку, розпалили вогнище та заварили карпатський, духм'яний чай, яким пригостили в кінці свята всіх присутніх.

Свято перепліталось елементами різнопрофільних ігор, участь у яких приймали як вихованці гуртків так і їхні керівники. Особливої уваги заслуговували майстер-класи керівників гуртків: Майструк Л.В. – «Бісероплетіння» та «Художня вишивка», Кінашевська О.М. – «Флористика» та «Аплікації і орігамі», Голіней Ю.С. – «Юний художник».

Захід закінчився виступом директора ЦДЮТ, яка подякували всім гуртківцям та керівникам за роботу, всім гостям за присутність, і побажала натхнення у їхній роботі. Також, всіх присутніх привітала голова опікунської ради Тодорів І.В., яка подякувала учасникам свята за старанність та побажала наполегливості у роботі.

Такого роду заходи показуть, що наша Українська земля багата на таланти, а працівники ЦДЮТ завжди готові розвиватися, удосконалюватися та підкорювати нові вершини.

Фото без опису