Фото без опису

 

 

 

Незабутні козацькі забави!

           15 жовтня 2019 року, у Ланчинському ліцеї імені Юрія Шкрумеляка відбулося яскраве, дивовижне свято - «Козацькі забави» , приурочене Дню захисника Вітчизни, в якому взяли участь понад двісті старшокласників та вчителів.

…Урочисте дійство розпочинається лінійкою на плацу ліцею: звучить Гімн України, ведучі вітають ліцеїстів зі святом, одинадцятикласники проходять маршем зі своїм вчителем захисту Вітчизни, учасником АТО Білавичем Д.М.  А далі – ознайомлення з програмою забав, спільний марш-похід на чолі з директором ліцею Дикан Т.М. та педагогами-організаторами Микитишин М.П., Сенчук І.М. на гору Пересліп, де й відбуваються головні події дня. Старшокласники розпалюють багаття, готують конкурсні козацькі страви, беруть участь у спортивно-розважальних іграх: перетягування каната, стрибки в мішках, надування повітряних кульок тощо. Та виконання патріотичних пісень, безперечно, до снаги і ліцеїстам, і педагогам, особливо біля ватри. Воістину це було зворушливо, щемно, хвилююче!

Перемогли в забавах, звісно, найкращі:

учні 10- А класу – І місце (класний керівник Петрук І.М.)

учні 11-Б класу – ІІ місце (класний керівник Матіюк С.М.)

учні 10-В класу – ІІІ місце (класний керівник Петруняк І.М.).

У найрізноманітніших номінаціях перемогу здобули:

9-А клас – найспритніші (класний керівник Казюк Г.Ю.)

9-Б клас – найспівочіші (класний керівник Гресько С.Л.)

9-В клас – найсильніші (класний керівник Галів М.О.)

10-Б клас – найактивніші (класний керівник Іваночко М.В.)

11-А  клас – найкреативніші (класний керівник Іваночко О.В.)

11-А клас – невидимки (класний керівник Іваночко Г.М.)

Свято «Козацькі забави» проводилося в нашому ліцеї вперше – і воно вдалося на славу! Воно незабутнє, як незабутні подвиги українських воїнів в усі часи!