Фото без опису      Фото без опису      Фото без опису

 

За сприяння програми DOBRE та співфінансування Ланчинської ОТГ триває реалізація проєкту швидкого гранту «Формування центру дозвілля та відпочинку (громадського простору) Ланчинської громади».

 

Проєкт передбачає створення повноцінного рекреаційного простору в сквері ім. Ю Шкрумеляка в селищі Ланчин Ланчинської територіальної громади,  облаштуванням доріжково-стежкової мережі, встановлення лавочок, міні сцени,  урн  для сміття, дитячого майданчика. тенісного та шахматного столу. Також у сквері планується облаштувати зовнішнє освітлення.

 

 

Метою проєкту є облаштування скверу, як місця відпочинку мешканців та гостей Ланчинської громади різних вікових груп, а особливо наймолодших жителів та їх мам. Сподіваємось, що  реконструкція скверу забезпечить активний відпочинок, створення комфортної рекреаційної зони, поліпшить умови проведення дозвілля мешканців.

 

 

Нагадаємо, що програма USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) − це п’ятирічна програма, що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Програма спрямована на посилення місцевого самоврядування та створення кращих умов для розвитку ОТГ, підвищення рівня залученості громадян до прийняття рішень та забезпечення підзвітності та прозорості в громадському управлінні. Програма USAID DOBRE працює в 7 цільових областях: Дніпропетровській, Івано-Франківській, Харківській, Херсонській, Кіровоградській, Миколаївській та Тернопільській.