Фото без опису

30 вересня, в День святих Віри, Надії та Любові, а також їхньої матері Софії, відзначається День усиновлення на Україні. Цей день є символом милосердя і добра по відношенню до людей.

Усиновлення визнане в Україні пріоритетною формою влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, внаслідок усиновлення дитина втрачає статус дитини-сироти і стає сином чи донькою. Діти-найдорожче багатство кожної людини. Заради їх щастя ми готові долати всі труднощі і перешкоди. В них - надія на щасливе майбутнє  сімей, всього українського роду.

Усиновлення – це особлива дорога батьківства. І тому саме напередодні такого свята хочеться привітати тих батьків, які здійснили цей відповідальний крок і взяли дитину у свою родину, побажати їм розуміння, доброти, терпіння та здоров’я. Хай повниться дитячим щасливим сміхом ваша домівка, хай ростуть здоровими і успішними ваші діти. Прийміть доземний уклін та найщиріші слова поваги. Нехай щастя та успіх, любов та взаєморозуміння завжди супроводжують ваші родини, адже без родини немає щастя для людини!

 

З повагою,

Селищний голова                                                        Володимир Попович