Фото без опису

«ТАМ, ДЕ  РІЧКА  СПОВИВАЄ…»

     З ранішніми молитвами у церквах, патріотичними піснями,   виставкою місцевого художника Ігоря Іваночка, шашликами і розвагами для всіх жителів громади відзначали в Ланчині, 12 липня - День селища. Уже доброю традицією для місцевої громади стало відродження традицій та вшанування історії родоводу рідного краю. Ще з ранку у церквах провели святкове богослужіння, а о 17.00 гості та жителі селища поспішали до Народного дому, де розпочалося свято.

      Селищний голова Володимир Попович та отець Василь щиро привітали місцевих жителів та гостей свята та підкреслили, що День селища – це свято для всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди у місці з особливим колоритом, традиціями і славною історією. Побажали селищу розквіту, міцного здоров’я та добробуту громаді. В дарунок отримали святковий коровай.

      Професійні та самодіяльні артисти продовжили свято. Лунали пісні у виконанні Михайла Іванішака, Андріана Романюк, Наталя Яремчук,      Таня Дем’янців,   Роман та Володя Малярчуки, Оля Балабан, Марійка Цюрак, Ольга Крайлюк та Василь Цюрак.   

    Ансамбль «Сонет» піснею «Шинкарка» розвеселив найстаршого жителя селища Михайла Іваночка, якому через дві неділі виповниться 97 років.   

    Свою танцювальну майстерність представила хореографічна студія танців «Максимум», під керівництвом Іванни Данилюк та Ольги Іваночко.

    Порадували присутніх своїми піснями і дівчата з Добротова: Христина Сікорин та Надія Дімнич, сестри Агнета і Марія Швайко.

    Веселого настрою додала гумореска Володимира Гребенюка «У лікаря»  у виконанні Василя Бакоти та Романа Токара.

    Зачарували своїм голосом і гості з Вишнівців та Середнього Майдану.

    Розваги цього дня чекали і на наймолодших гостей свята. Дітлахи залюбки бавилися та розважалися на надувних батутах та розважальних атракціонах.  А надвечір всіх чекала святкова дискотека.

    Отож залишається побажати громаді й надалі такої згуртованості, яку вона виявила під час святкування Дня селища. святкування Дня селища.

        Ведучі заходу – Марія Іваночко та Андрій Микитин.

Сценарій написала Марія Попович, завідувач Ланчинської міської бібліотеки для дорослих.